Έσπασε το ρεκόρ του ο ΠΑΟΚ

Ποτέ στο παρελθόν ο "Δικέφαλος" δεν είχε ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, όπως συμβαίνει αυτή την περίοδο

Με το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου, έχει σπάσει ήδη ένα δικό του ρεκόρ. Αυτό αφορά στο 5Χ5 στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Ο “Δικέφαλος” δεν είχε καταφέρει ποτέ κάτι ανάλογο στο παρελθόν, από το 1959 που υφίσταται η Α’ Εθνική κατηγορία, οπότε έχει καταρρίψει ένα δικό του ρεκόρ.
Τις προηγούμενες δύο φορές που είχε κάνει πολύ καλή αρχή ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 1972-73, με τον Λες Σάνον στο τιμόνι, αλλά και τη σεζόν 1984-1985, όταν πήρε το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του, δηλαδή, με τον Βάλτερ Σκότσικ να τον καθοδηγεί.
Και τις δύο εκείνες φορές, ο “Δικέφαλος” έμεινε αήττητος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, όμως, δεν είχε πέντε νίκες. Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν και την πρώτη και τη δεύτερη φορά με νίκες ως την τέταρτη αγωνιστική, αλλά την πέμπτη το σερί έσπασε. Τη σεζόν 1972-73 την πέμπτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με το Αιγάλεω εκτός έδρας, ενώ τη σεζόν 1984-85 αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ, επίσης εκτός έδρας.
Τώρα, την πέμπτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το “Γ. Καραϊσκάκης” και μετράει ισάριθμες νίκες στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις, όμως, δεν έχει το απόλυτο των βαθμών, καθώς υπάρχει η τιμωρία των -2 πόντων από την περασμένη περίοδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.