Γιουνές: “Σημαντικό είναι οι νίκες”

Ο Τυνήσιος φορ του Άρη σχολίασε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης τι προέχει για τους "κίτρινους" τη δεδομένη χρονική στιγμή

Στο ποδόσφαιρο το κυνήγι της νίκης είναι το αυτονόητο. Ακόμη περισσότερο το κυνήγι μιας σειράς από νίκες. Κάποιες φορές, όμως, η δημιουγία ενός τέτοιου σερί είναι πιο σημαντικό από καθετί. Για παράδειγμα, για τον Άρη που έχει πολλούς καινούργιους παίκτες στο δυναμικό του, αυτό που προέχει τώρα είναι μόνο οι νίκες και όχι η βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το θέαμα για το κοινό. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Χαμζά Γιουνές μετά το τέλος της αναμέτρησης των “κίτρινων” με τον Αστέρα Τρίπολης (30/9).
Ο Τυνήσιος επιθετικός του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για το τι σκέφτηκε όταν έστησε τη μπάλα για το πέναλτι: “Σκέφτηκα να σκοράρω, για να πάρουμε τη νίκη, γιατί αμυντικά ήμασταν καλοί κι αν έβαζα το πέναλτι, θα κρατούσαμε το σκορ”.
Για τον τρόπο που κινήθηκε σήμερα στο γήπεδο και αρκετές φορές έξω από την περιοχή δράσης του εξήγησε: “Ξέρουμε ότι ο Αστέρας είναι ομάδα που παίζει πίσω, οπότε έπρεπε να ανέβω αρκετά για να τραβήξω την άμυνα μαζί μου ή να παίζουμε 1-2 με τους εξτρέμ. Ήταν καλή ιδέα του προπονητή, γιατί αν έμενα στην περιοχή δεν θα έπαιρνα τη μπάλα”.
Για το ότι δέχεται πολλά σκληρά μαρκαρίσματα σχολίασε: “Έχω συνηθίσει από την Ξάνθη, το ξέρω καλά. Έχω καταφέρει να ελέγχω τον εαυτό μου, είναι θέμα που καλούμαι εγώ να διαχειριστώ”.
Για το αν ένιωσε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ναζλίδη πίσω του είπε: “Μου αρέσει να έχω ένα δεκάρι πίσω μου. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας ήταν κουρασμένος και πιέσαμε και έτσι φτάσαμε στη νίκη”.
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στα τρία γκολ που έχει πετύχει: “Θέλω περισσότερα, δεν έχω φτάσει ακόμα στο 100%. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες μαζί και χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια για να γνωριστούμε καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια δεν είμαστε καλοί δημιουργικά, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.