Τζέιμς: «Θα συνηθίσω τις νέες συνθήκες»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υπογράμμισε πως θα του πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσει τα νέα δεδομένα στους Λος Άντζελες Λέικερς, όπως υπογράμμισε μετά το φιλικό με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υπογράμμισε πως θα του πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσει τα νέα δεδομένα στους Λος Άντζελες Λέικερς, όπως υπογράμμισε μετά το φιλικό με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο «Βασιλιάς» εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν, παρά την ήττα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. 

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω σπουδαία που επέστρεψα στο γήπεδο, είναι ωραία η αίσθηση. Εκτιμώ πάρα πολύ την υποστήριξη των φίλων των Λέικερς εδώ, στο Σαν Ντιέγκο. Νιώθω πολύ καλά. Είναι διαφορετικά τώρα, με μια νέα φανέλα. Ήμουν στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, μετά στους Μαϊάμι Χιτ κι επέστρεψα στο Κλίβελαντ, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Σε λίγο καιρό, όμως, θα το συνηθίσω. Το Σαν Ντιέγκο είναι πολύ ωραίο μέρος για να αγωνίζομαι, παντρεύτηκα εδώ κι έχω και ακαδημία με μικρά παιδιά».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης τόνισε για την ήττα από τους Νάγκετς: «Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί και παίξαμε κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είναι καλό να έχουμε τέτοια τεστ. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε στην άμυνα, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, είχαμε πάντως κάποιες καλές αποστάσεις στην επίθεση. Είναι ευχάριστο το ότι έχουμε την ικανότητα να βελτιωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.