Το anime του “Persona 5” έχει ακόμα ένα επεισόδιο στο μανίκι

Μετά από το cliffhanger του 26ου επεισοδίου.Το εμπνευσμένο από το ομότιτλο παιχνίδι anime "Persona...

Μετά από το cliffhanger του 26ου επεισοδίου.

Το εμπνευσμένο από το ομότιτλο παιχνίδι anime “Persona 5” μπορεί να έδωσε την εντύπωση πως θα αφήσει τους φαν του με μπόλικη αγωνία. Κρατούσε, όμως, έναν άσσο στο μανίκι, ένα ειδικό επεισόδιο.

Το λεγόμενο επεισόδιο φαίνεται πως θα μεταφέρει το τέλος του παιχνιδιού, με τίτλο “Bad Ending”, ένα τέλος με πολύ ακόμα περιεχόμενο που για το game μεταφράστηκε σε αρκετές ώρες παιχνιδιού. Το πώς θα αποδοθεί αποτελεί ακόμα μυστήριο, και οι φαν θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και ακόμα περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες.

Η είδηση διαδόθηκε μέσω του Twitter, και μαζί της μία εικόνα και ένα βίντεο, χωρίς υποτίτλους.

Στο cast του anime ακούγονται οι φωνές των Jun Fukuyama, για τον πρωταγωνιστή Ren Amamiya, Mamoru Miyano ως Ryuji Sakamoto, Ikue Otani ως Morgana, Nana Mizuki ως Anne Takamaki. Μαζί τους και οι Tomokazu Sugita ως Yusuke Kitagawa, Rina Satou ως Makoto Niijima, Aoi Yūki ως Futaba Sakura, Haruka Tomatsu ως Haru Okumura και Sōichiro Hoshi as Goro Akechi. Τα σκηνοθετικά ηνία της σειράς κρατά ο Masashi Ishiyama και το περιεχόμενο οφείλεται στον Katsura Hashino, παραγωγό του αρχικού παιχνιδιού.

Από το ομότιτλο παιχνίδι, που είναι διαθέσιμο για κονσόλες Playstation 4 και Playstation 3, έχει επιστρέψει για το anime και ο Shoji Meguro, ο συνθέτης της μουσικής και των δύο.

Η επίσημη σύνοψη από το Aniplex των Η.Π.Α. περιγράφει το anime και δίνει μια ιδέα σε όσους σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν.

“Ο Ren Amamiya ετοιμάζεται για τη δεύτερη του χρονιά στην Shujin Academy του Τόκιο μετά τη μεταγραφή του. Ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο συμβάν, η Persona του αφυπνίζεται, και μαζί με τους φίλους του οργανώνει την “Phantom Thieves of Hearts” με σκοπό να ανασχηματίσει τις καρδιές των διεφθαρμένων ενήλικων κλέβοντας τους την πηγή των διεστραμμένων επιθυμιών τους”.

Σχετικά με τον πρωταγωνιστή και την έμπνευση του ονόματος του μίλησε ο Kazuki Adachi, παραγωγός του “P5A”, απαντώντας στου φαν για τη μεγάλη αυτή αλλαγή από το παιχνίδι.

Όσο περιμένετε να μάθετε περισσότερα για το special επεισόδιο του anime, μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για τα 10+2 φθινοπωρινά anime που αξίζει να τσεκάρετε.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.