Ουζουνίδης: “Είδαμε τι έγινε με τον ΠΑΟΚ, στο 100% η συγκέντρωσή μας” (video)

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αποτελεί οδηγό για την ΑΕΚ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα "χαρτιά" του.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αποτελεί οδηγό για την ΑΕΚ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα “χαρτιά” του. 

“Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο, ξέρουμε τη δυναμική της Μπενφίκα. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιου, όπως είδαμε στο Άμστερνταμ. Δεν πρέπει να δώσουμε φάσεις στην Μπενφίκα και ταυτόχρονα να τελειώσουμε καλά τις δικές μας φάσεις. Πήραμε το μάθημά μας με τον Άγιαξ και αύριο περιμένω μια καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου” ανέφερε αρχικά ο προπονητή της ΑΕΚ. 

Για το που πρέπει να εστιάσει η ΑΕΚ:

“Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς. Δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα από αυτές τις ομάδες αν υστερείς κάπου. Πρέπει να είμασετ 100% συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε και να πιέσουμε πολύ. Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 25′ ήταν πολύ καλύτερος από την Μπενφίκα, όμως έχανε 1-2. Πρέπει να προσέξουμε πολύ”.

Για την Μπενφίκα:

“Είναι μια ομάδα με αρκετό ταλέντο και πολύ καλά και γρήγορα άκρα. Πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Έχει κάποιους παίκτες που δεν έχουν την εμπειρία του πολύ ηψηλού επιπέδου και κάνουν λάθη. Η Μπενφίκα προσπαθεί να επανέλθει σε πολύ υψηλό επίπεδο και ίσως χρειαστεί κάποιο χρόνο για να το πετύχει”.

Για το αν θα υπάρξει αλλαγή στο κέντρο της άμυνας:

“Θα αποφασίσω ποια έιναι η καλύτεηρ για το παιχνίδι και θα δούμε. Κάθε ματς έιναι διαφορετικό και πάντα επιλέγεις τους παίκτες που πιστεύεις πως θα ανταποκριθούν καλύτερα. Και επειδή έχω τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς, μπορεί να τους βάλω και σε άλλη θέση”.

Για την κρισιμότηα του αγώνα:

“Είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο μας. Η Μπενφίκα θα έλεγα πως έχει μεγαλύτερη πίεση από μας. Έχουμε κάνει κάτι πολυ μεγάλο με την είσοδό μας στους ομίλους, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Θα δείξει πολλά πράγματα και για τους δύο το αυριανό παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι σε άλλο επίπεδο, παρότι δεν νίκησε εύκολα στην Πορτογαλία, οπότε τα παιχνίδια ανάμεσα στους υπόλοιπους τρεις θα είναι πολύ σημαντικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.