Ανακοίνωσε Παπαντωνίου ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος βάζει στο ρόστερ του τον 28χρονο γκαρντ για να καλύψει -στον επόμενο μήνα- το κενό του τραυματία, Φιλ Γκος-"Είμαι ένας χαρακτήρας που του αρέσουν οι προκλήσεις", δηλώνει ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε (1/10) επισήμως την απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου. Ο 28χρονος γκαρντ μπαίνει στην ομάδα για να καλύψει -και- το κενό του τραυματία, Φιλ Γκος. Ο παίκτης έχει ήδη μπει στον ρυθμό με τους υπόλοιπους παίκτες καθώς από χθες (30/9) συμμετέχει στις προπονήσεις.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει και δηλώσεις του παίκτη που δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νώντα Παπαντωνίου. Ο Νώντας Παπαντωνίου γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ.
Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πάτρας και Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Araberri και Lleida.
Την περσινή αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου και είχε 11.8 πόντους (47.1% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα), 3.9 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά αγώνα σε 26 συμμετοχές.
Ο Νώντας Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2010.

Παπαντωνίου: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στο paokbc.gr για την πρόκληση που έχει μπροστά του με τον ΠΑΟΚ, την επικοινωνία του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και την αγωνιστική του ετοιμότητά…

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Όλο το προηγούμενο διάστημα προπονήθηκα με τον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Για την επικοινωνία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Με τον Ηλία Παπαθεοδώρου έχω πολύ καλή επικοινωνία, έχω καταλάβει τη φιλοσοφία του και νομίζω ότι ξεκινώντας από το ματς με τον Πανιώνιο θα είμαι σε θέση να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα. Γνωρίζω τη φιλοσοφία του και μου αρέσει, καθώς παίζει πολύ ωραίο, ελκυστικό και σύγχρονο μπάσκετ. Δουλεύει πάρα πολύ με το επιτελείο του. Έχω συζητήσει μαζί του, θα προσπαθήσω να δώσω την ενέργεια που βγάζω στο παρκέ και την οργάνωση στην επίθεση, ώστε να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά σε αυτό το διάστημα».
Για το γεγονός ότι έχει μπροστά του και ευρωπαϊκούς αγώνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, έστω κι αν το συμβόλαιο είναι για ένα μήνα. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Basketball Champions League, ενώ και οι ομάδες της Basket League έχουν δυναμώσει σημαντικά. Οι παίκτες θέλουμε να δίνουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και ελπίζω να ανταποκριθούμε στον μέγιστο βαθμό».
Για το πώς αντιμετωπίζει την πρόκληση του ΠΑΟΚ: «Είμαι ένας χαρακτήρας που του αρέσουν οι προκλήσεις. Πέρυσι πήρα την απόφαση να παίξω στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, μια ομάδα που όλοι την θεωρούσαν καταδικασμένη για υποβιβασμό, αλλά στο τέλος καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία με άνεση. Ήρθα σε ένα μεγάλο σωματείο, μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και κόσμο. Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θα κάνω τα πάντα για αυτό είτε μείνω για ένα μήνα, είτε για όλον τον χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.