Moυρίνιο: «Κάποιοι παίκτες νοιάζονται περισσότερο»

Νέες ...μπηχτές σε μερίδα παικτών του έριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο εν΄όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Νέες …μπηχτές σε μερίδα παικτών του έριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο εν΄όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κρίση καθώς πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από το 1989-90, ενώ βγήκε και εκτός Λιγκ Καπ από τη Ντέρμπι Κάουντι.

Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του Μουρίνιο με παίκτες όπως ο Πολ Πογκμπά, ενώ ήδη ακούγεται το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν για την πρόωρη αντικατάστασή του.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τόνισε πάντως ότι δεν αισθάνεται πίεση, ενώ αναρωτιέται αν κάποιοι από τους παίκτες του καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

«Όχι, δεν νομίζω ότι παίζεται η δουλειά μου», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε για την στάση των παικτών του μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ:

«Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί να γελάς αλλά μέσα σου να είσαι ο πιο θλιμμένος άνθρωπος στον κόσμο και μπορεί να έχεις θλιμμένο πρόσωπο αλλά να είσαι φανταστικός ηθοποιός και μέσα σου να είσαι πολύ ευτυχισμένος, οπότε μερικές φορές αυτό που βλέπεις δεν είναι η αλήθεια. Νομίζω ότι μερικοί παίκτες νοιάζονται περισσότερο από άλλους».

Όσο για τα αίτια της κακής πορείας, ο Μουρίνιο τόνισε: «Είναι θέμα συνόλου. Ο λόγος που δεν κερδίζουμε είναι ο ίδιος για τον οποίον κερδίζουμε, είναι ευθύνη όλων. Η εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Ο Λουκ Σο είπε ότι είναι ευθύνη των παικτών, αλλά συμφωνώ μόνο εν μέρει γιατί όλοι είμαστε μέρος της ομάδας. Όλοι στο κλαμπ έχουν τον ρόλο τους, ακόμα και ο φροντιστής, ο διατροφολόγος. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Και στις ήττες νομίζω ότι η ευθύνη ανήκει σε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.