Ποτσετίνο: «Παραλίγο συμπαίκτης μου ο Μέσι στην Εσπανιόλ»!

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Λιονέλ Μέσι θα βρεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η πορεία τους θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά, σύμφωνα με τον νυν τεχνικό της Τότεναμ.

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Λιονέλ Μέσι θα βρεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η πορεία τους θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά, σύμφωνα με τον νυν τεχνικό της Τότεναμ.

Ο Αργεντινός, μιλώντας εν’ όψει του αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, αποκάλυψε ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στο να γίνει συμπαίκτης του θρυλικού πλέον συμπατριώτη του στην Εσπανιόλ!

«Όταν ήμουν στην Εσπανιόλ άρχισα να ακούω γι’ αυτόν. Έφτασε στην Ισπανία 13 ετών από την Αργεντινή και είχα ακούσει ότι ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Εσπανιόλ το 2005, όταν η Μπαρτσελόνα έπαιξε με την Γιουβέντους του Φάμπιο Καπέλο στο Κύπελλο Ζοάν Γκάμπερ. Επειδή ήταν φανταστικός σε εκείνη τη διοργάνωση, ο Καπέλο έπλεξε το εγκώμιό του και στην Μπαρτσελόνα άλλαξαν την απόφασή τους και τον κράτησαν. Οπότε αν κοιτάξει κανείς πίσω, αν δεν είχε παίξει σε εκείνο το ματς, ίσως σήμερα να ήταν το μεγαλύτερο αστέρι της Εσπανιόλ και η Εσπανιόλ να ήταν σαν την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν συμπαίκτες και ίσως να ήμουν ακόμα στην Εσπανιόλ ως προπονητής και να τον είχα παίκτη», είπε ο Ποτσετίνο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν είχε προβλέψει την εξέλιξη του τότε νεαρού Αργεντινού, όταν τον είχε βρει αντίπαλο στα ντέρμπι της Βαρκελώνης:

«Σίγουρα έγινε ένας μεγάλος παίκτης αλλά όταν έκανε το ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα ήταν άλλος ένας νεαρός που προερχόταν από τις ακαδημίες. Μου λέτε ότι είχα παίξει στο ντεμπούτο του, αλλά δεν το θυμάμαι».

Όσο για το τι θα πει στους παίκτες του πριν τον αντιμετωπίσουν, τόνισε:

«Δεν θα προσπαθήσω να βρω λύση. Θα πω στους παίκτες μου, ”απολαύστε το να παίζετε εναντίον του Μέσι, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό αντί να σας ανησυχεί, πρέπει να σας συναρπάζει. Αυτούς τους παίκτες θα έχετε να θυμάστε, για το εγώ σας, θα είναι κάτι που θα το λέτε στα παιδιά και τα εγγόνια σας. Είναι δύσκολο να τον σταματήσετε, σας το υπόσχομαι. Νομίζω ότι είναι δύνατο. Απλά πρέπει να το απολαύσετε, να είστε κοντά του, να βοηθάτε τους παίκτες που θα τον αντιμετβπίσουν και όταν έχουμε τη μπάλα, να παίξετε στην αντίθετη πλευρά ώστε να προσπαθήσετε να τον ωθήσετε όσο πιο μακριά από το τέρμα μας γίνεται”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.