Νέες Ταινίες: Από το αντίο του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Venom» του Τομ Χάρντι

Εντυπωσιακή και πολυσυλλεκτική, η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου μας υποδέχεται με επτά (7) νέες και αρκετά αξιόλογες ταινίες, οι οποίες κυκλοφορούν στις Αίθουσες. Ξεχωρίζει το φιλμ «Ο Κύριος και το Όπλο» του Ντέιβιντ Λόουερι, που σηματοδοτεί και το κινηματογραφικό αντίο του σπουδαίου, Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Αξιόλογες επιλογές αποτελούν επίσης, «Ο Εξαφανισμένος Φάκελος» του...

Εντυπωσιακή και πολυσυλλεκτική, η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου μας υποδέχεται με επτά (7) νέες και αρκετά αξιόλογες ταινίες, οι οποίες κυκλοφορούν στις Αίθουσες. Ξεχωρίζει το φιλμ «Ο Κύριος και το Όπλο» του Ντέιβιντ Λόουερι, που σηματοδοτεί και το κινηματογραφικό αντίο του σπουδαίου, Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Αξιόλογες επιλογές αποτελούν επίσης, «Ο Εξαφανισμένος Φάκελος» του Ερίκ Ζονκά, με πρωταγωνιστή τον Βενσάν Κασσέλ, αλλά και το «Climax» του Γκασπάρ Νοέ. Προβάλλεται επίσης η πολυσυζητημένη ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με την Lady Gaga.

Η Ρέιτσελ Βάις και η Ρέιτσελ Μακάνταμς, δείχνουν «Ανυπακοή», στη νέα ταινία του Σεμπάστιαν Λέλιο, ενώ η εβδομάδα διαθέτει και εντυπωσιακό blockbuster, καθώς ο Τομ Χάρντι μεταμορφώνεται στον «Venom», έναν από τους πιο αινιγματικούς χαρακτήρες της Marvel. Αναλυτικά:

«Ο Κύριος και το Όπλο» (The Old Man And The Gun – 2018) του Ντέιβιντ Λόουερι (Η.Π.Α.)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.