Έμερι: “Να μείνει ταπεινός ο Ρόου”

Ο Ουνάι Έμερι εφιστά την προσοχή στον Σμιθ Ρόου ο οποίος σκόραρε και έγινε ο νεότερος σκόρερ της Άρσεναλ στην Ευρώπη την τελευταία επταετία.

Ο προπονητής της Άρσεναλ συμβούλεψε τον νεαρό άσο της ομάδας του, Σμιθ Ρόου, να μείνει προσγειωμένος μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Καραμπάγκ κι έγινε ο νεότερος σκόρερ της ομάδας την τελευταία επταετία στην Ευρώπη.

Ο Ρόου ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη της Άρσεναλ μετά το γκολ του Παπασταθόπουλου για να ακολουθήσει αυτό του Γκουεντουζί, με τους δύο τελευταίους να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα των γκάνερς. 

“Κάθε παίκτης πρέπει να νιώθει ότι έχει την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα μας, ειδικά αν προέρχεται από την ακαδημία μας. Ο Ρόου δούλεψε καλά μαζί μας στην προετοιμασία και γνωρίζει πως παίζουμε. Είναι προσγειωμένος και θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται δουλεύοντας μαζί μας.

Έχει ποιότητα στην φυσική του κατάσταση αλλά και στην πνευματική του λειτουργία. Επίσης έχει ένα πολύ ποιοτικό δεξί πόδι.και μπορεί επιθετικά να συνεργαστεί με οποιονδήποτε παίκτη. Εάν έλεγα ένα βασικό χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία του. Είναι ταπεινός, ακούει κάθε μέρα στην προπόνηση, στο βίντεο και πριν από κάθε ματς.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπρέντφορντ είχε τρεις καλές στιγμές στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, στο ματς με την Καραμπάγκ είχε δύο και πέτυχε ένα γκολ. Προτιμώ ωστόσο να μη μιλώ πολύ για εκείνον καθώς θέλω να παραμείνει ταπεινός και με τα πόδια στο έδαφος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.