Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Lobo από το “Krypton”

Ποιον κυνηγάει;Για το Syfy και τη σειρά "Krypton" ετοιμάστηκε να προσγειωθεί στη μικρή οθόνη ο...

Ποιον κυνηγάει;

Για το Syfy και τη σειρά “Krypton” ετοιμάστηκε να προσγειωθεί στη μικρή οθόνη ο κακόφημος εξωγήινος Lobo. Ο Emmett J. Scanlan (“Guardians of the Galaxy”) βάφτηκε, ντύθηκε και χτενίστηκε, πήρε και ένα τρελό βλέμμα και πόζαρε για την πρώτη του φωτογραφία ως Lobo.

Κατά το NBCUniversal, ο Lobo είναι “ένας αδίστακτος κυνηγός κεφαλιών, που αποδεκάτισε ολόκληρα είδη, και κατέχει ένα ιδιοφυές επίπεδο νοημοσύνης όταν πρόκειται για ζητήματα πολέμου, κάνοντας τον έναν θανάσιμο αντίπαλο. Κατακλυσμένος από υπεράνθρωπη δύναμη, και όντας αθάνατος, ο Lobo θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρις ότου η δουλειά του τελειώσει. Ο λόγος του είναι το μόνο πράγμα που ο Lobo κρατά ιερό, και αν και ποτέ δεν θα παραβιάσει μία συμφωνία, μπορεί να αμελήσει το πνεύμα του κατά καιρούς”.

Εδώ μπορείτε να δείτε την πρώτη εμφάνιση του Scanian ως Lobo.

Courtesy of NBCUniversal and Syfy
Ιδιοκτησία των NBCUniversal και Syfy.

Κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 μάθαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του “Krypton”. Ο Lobo δεν θα είναι ο μοναδικός που θα διαταράξει την ειρήνη του πλανήτη Krypton. Παρά το μέγεθος των τραγικών εξελίξεων που έχουν προηγηθεί, οι κάτοικοι του πλανήτη δεν θα προλάβουν να ξεπεράσουν τη συμφορά αφού ο Brainiac (Blake Ritchon) πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά. Και το κακό συνεχίζεται. Ο Doomsday σκοπεύει να απελευθερώσει την ολοκληρωτική του δύναμη, όπως μας προϊδέασε ο Welsh. Οι δύο villains θα επεκταθούν μαζί με τη σειρά πέρα του Kandor, σε άλλους πλανήτες του υπόλοιπου σύμπαντος. Ο πλανήτης που γεννήθηκε ο Brainiac, Colu, και οι άνθρωποι του Adam Strange (Shaun Sipos) θα γνωρίσουν τη μεγάλη απειλή και τον τρόμο που θα προκαλέσει το άσβεστο μίσος τους. Ο Welsh ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την πιθανότητα να δούμε την ιστορία προέλευσης του Brainiac. “Θα πάμε στον Colu στη δεύτερη σεζόν”.

Χωρίς να έχει ορισθεί η ημερομηνία πρεμιέρας, η δεύτερη σεζόν του “Krypton” θα κάνει το ντεμπούτο της το 2019 και θα αφορά τις επιπτώσεις των γεγονότων της πρώτης, μερικούς μήνες μετά, ενώ θα επαναπροσδιοριστούν μερικά στοιχεία, λόγω της εισόδου του νέου showrunner, Cameron Welsh, στη σειρά.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.