Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Ο τρόπος που προσέγγισε ο Πέδρο Μαρτίνς τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», αποκαλύπτει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 Novasports1HD).

Ο τρόπος που προσέγγισε ο Πέδρο Μαρτίνς τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», αποκαλύπτει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 Novasports1HD). 

Υπενθυμίζουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αφήσει στην Ελλάδα τους Χριστοδουλόπουλο, Μπουχαλάκη, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και τον τιμωρημένο Τσιμίκας. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ποντένσε, Μεριά και Φορτούνης. Θεατές του αγώνα με τους «ροσονέρι» έμειναν οι Γιαννιώτης, Καμαρά και Χασάν.

Εκτός απρόοπτου, οι παραπάνω θα παίξουν από την αρχή κόντρα στην ΑΕΚ. Πρόκειται για την ομάδα που είχε ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, στόπερ οι Βούκοβιτς, Μεριά, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος ο Φορτούνης και επιθετικός ο Χασάν. 

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Σα, Χουτεσιώτης, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Νάτχο, Γκιλιέρμε, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Τουρέ και Γκερέρο. Αποκλείστηκαν ο τραυματίας Τοροσίδης και οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μάνος, Πάρντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.