“Έκλεψε” το “τρίποντο” η Σαμπτόρια (video)

Σ' ένα παιχνίδι που αν η Σαμπτόρια έφευγε από το Μπέργκαμο με τον βαθμό της ισοπαλίας θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένη βάση της εμφάνισής της και των χαμένων ευκαιρίων της Αταλάντα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0.

Σ’ ένα παιχνίδι που αν η Σαμπτόρια έφευγε από το Μπέργκαμο με τον βαθμό της ισοπαλίας θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένη βάση της εμφάνισής της και των χαμένων ευκαιρίων της Αταλάντα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. 
Η Αταλάντα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ασκούσε πιέση σε όλο το γήπεδο, έκλεβε μπάλες, δημιουργούσε φάσεις κι έχασε… ένα κάρο ευκαιρίες. 

Ζαπάτα, Χάτεμπερ ΓΚόμες, Τολόι, Μαντσίνι και Καστάνιε έχουν χάσει κλασικές ευκαιρίες, με τον Ζαπάτα και τον Γκόμες να σημαδεύουν το δοκάρι στο 27 και στο 40 αντίστοιχα. 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, πίεση για την ομάδα του Γκασπερίνι, ευκαιρίες σπουδαίες αλλά στο 76′ ο Τονέλι έμεινε αμαρκάριστος (από τον Μπάροου) στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. 
Για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά η Αταλάντα είναι καλύτερη, διακαιούται τη νίκη αλλά δεν καταφέρνει να πάρει απολύτως τίποτα. 

Μπαίνει σε μπελάδες, αν και πολύ νωρίς στο Πρωτάθλημα αφού ακροβατεί στις 3-4 τελευταίες θέσεις, ενώ από την άλλη η Σαμπτόρια, με τους 13 βαθμούς που έχει πλέον βρίσκεται να “περπάτα” στην πρώτη 7αδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.