Πετράκης: ” Δύσκολη υπόθεση η ισοφάριση ” (video)

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το σημείο που σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο που σκόραραν οι γηπεδούχοι. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι: 

«Είχαμε μια πολύ καλή προσέγγιση στην αρχή του ματς. Και στο κομμάτι το αμυντικό και στο επιθετικό, ο Ατρόμητος δεν έγινε απειλητικός, είχαμε στο ίδιο διάστημα μια καλή παρουσία, ήμασταν καλοί επιθετικά και αμυντικά μέχρι την ώρα που δεχθήκαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις, για φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ που δεχθήκαμε, τη στιγμή που το δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση για εμάς η ισοφάριση και όσο περνούσε η ώρα, μπορούμε να πούμε ότι γινόταν και πιο δύσκολη, γιατί παίζαμε στο δυνατό σημείο του Ατρόμητου. Ενώ είχαμε την περισσότερη μπάλα στα πόδια μας, δεν φανήκαμε απειλητικοί, κάτι που το έχουμε σαν ομάδα και πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, θα μπορούσαμε περισσότερα, κρατάμε τα καλά και θα δουλέψουμε τα αρνητικά». 

Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ: 

«Αφήνω το σχόλιο να το κάνετε εσείς. Εσείς είστε που βλέπετε σε βίντεο τις φάσεις, εσείς τις σχολιάζετε. Ξέρετε ότι δεν μιλάω για διαιτησία». 

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν απείλησε στην επανάληψη: 

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό. Υπήρχε το άγχος και η πίεση στους παίκτες μου και έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές επιλογές. Η τελική απόφαση δεν ήταν αυτή που έπρεπε». 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

«Ποτέ δεν ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, παρόλο που αρχή είχαμε στην αρχή πέντε στα έξι εκτός έδρας και με καλές ομάδες. Πάντα υπάρχει βαθμός δυσκολίας σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και αυτό που πρέπει να το δείξουμε με τον Παναιτωλικό. Αν είναι εύκολο το πρόγραμμα το καθορίζει η δική μας δουλειά και στάση». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.