Γιακουμάκης: “Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε τη νίκη” (video)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν τους αφήνει χαρούμενους αφού ήθελαν τη νίκη.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν τους αφήνει χαρούμενους αφού ήθελαν τη νίκη. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις του ντέρμπι και υποστήριξε πως θα κάνει καλό στην ΑΕΚ η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Πράγματι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είχαν στενέψει τα περιθώρια. Βάλαμε το γκολ της ισοφάρισης, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι, ευτυχώς για εμάς. Δείξαμε ότι κάθε ομάδα θα δυσκολεύεται πολύ για να μας κερδίσει.

Κρατάμε το πάθος που βγάλαμε και τον βαθμό. Σίγουρα αν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλύτερα να μην χάσεις. Αν χάναμε σήμερα θα ήταν δύσκολα τα πράγματα, αν και είναι νωρίς. Ψυχολογικά θα ήταν δύσκολο. Θα δώσουμε τα πάντα στη συνέχεια για να είμαστε ξανά πρωταθλητές.

Νομίζω κόλλησε το μυαλό μας. Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο λάθος και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.

Νομίζω ότι αρχίζει και υπάρχει μία κόπωση στην ομάδα. Έχουμε τραυματισμούς και απώλειες και αυτό οφείλεται και στην κούραση. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Θα επανέλθουν κάποια παιδιά και θα ξεκουραστούν και κάποιοι που έχουν φορτωθεί με πολλά παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να βρούμε αρκετές λύσεις μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Ήταν λογικό να φορτώνουμε την περιοχή με σέντρες. Ευτυχώς τα καταφέραμε και με μία κεφαλιά του Μπακασέτα στο 90’ ισοφαρίσαμε.  Πολλές φορές μπορεί το παιχνίδι να μην σου βγει και πρέπει να βρεις λύσεις.

Δεν είμαστε χαρούμενοι. Θέλαμε τη νίκη για την ψυχολογία μας. Παρόλα αυτά ο κόουτς στάθηκε στην τελευταία φάση που έχασε ο Ολυμπιακός. Σηκώνουμε τα κεφάλια και προχωράμε.

Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις είναι συγκυρίες. Όταν θα έρθει το γκολ θα είναι καλά για εμάς. Εμείς προσπαθούμε με στρωτό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Και το γκολ θα έρθει. Θα έρθουν παιχνίδια που θα είμαστε εμείς μπροστά στο σκορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.