Φίρμαν: «Καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ»

02/08/2015 • 08:57
Φίρμαν: «Καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ»
  • shares
Ο μάνατζερ του Ζακάρια Λαμπιάντ υπογράμμισε πως δεν έχει καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, για τη μετεγγραφή του πελάτη του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μάρσελ Φίρμαν ξεκαθάρισε πως παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει πρόταση από τους «ασπρόμαυρους», σε αντίθεση με τις τουρκικές που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον.

Αρχικά, ο Φίρμαν τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Ο Λαμπιάντ είναι χαρούμενος στη Λισσαβώνα και θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα. Μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αντίθετα, υπάρχουν ομάδες από την Τουρκία που ενδιαφέρονται για τον Λαμπιάντ και αυτό ίσως είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε. Για τον παίκτη η παραμονή στη Λισσαβώνα είναι η πρώτη του προτεραιότητα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη