Περιμένει επιστροφές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα, που παρουσίασε η ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, κάτι που θα λύσει πολλά από τα προβλήματα, που παρουσίασε η ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως η Ένωση μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον, εφόσον δεν έχει τόσους τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» περιμένει τις προσεχείς ημέρες την επιστροφή των Μάνταλου, Οικονόμου, Άλεφ, Αλμπάνη, Μπογέ και Πόνσε. 

Όσον αφορά στη «μάχη» του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως η διαφορά των τριών βαθμών, που τους χωρίζει από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, μπορεί να καλυφθεί στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος θεωρούν πως από τη στιγμή που βγήκε ένα δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.