Το ίδιο τροπάριο η Τίγκρες

12/07/2015 • 09:04
Το ίδιο τροπάριο η Τίγκρες
  • shares
Η Τίγκρες  θα αξιώσει οικονομικέ αποζημιώσεις από τον Άλαν Πουλίδο, τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δικαιωθεί από το CAS. Ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας, Αλεχάντρο Ντομίνγκες έστειλε σαφές μήνυμα προς τις δυο ελληνικές ομάδες και στον Μεξικανό επιθετικό, δείχνοντας πως η Τίγκες δεν έχει εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρά τη μετεγγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Τίγκρες τόνισε: «Αν δικαιωθούμε, θα διεκδικήσουμε αποζημίωση από τον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, που απέκτησαν έναν παίκτη ο οποίος είχε συμβόλαιο. Πάντα πίστευα στην ελευθερία των ανθρώπων να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους, αλλά και παράλληλα πρέπει να δέχονται και τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών. Όταν κάποιος επιλέγει έναν δρόμο, πρέπει να υφίσταται και τις συνέπειες».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51