Τρία στα τρία για την Γεωργία

Εύκολη νίκη για την Γεωργία με 3-0 απέναντι στην Ανδόρα και έχει σχεδόν σφραγίσει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Στο άλλο ματς του ομίλου Λετονία και Καζακστάν έμειναν στο 1-1!

Εύκολη νίκη για την Γεωργία με 3-0 απέναντι στην Ανδόρα και έχει σχεδόν σφραγίσει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League. Στο άλλο ματς του ομίλου Λετονία και Καζακστάν έμειναν στο 1-1!

Οι Γεωργιανοί πήραν το προβάδισμα νωρίς, με γκολ του Καζαϊσβίλι (33′) απέναντι στην Ανδόρα η οποία με καλή αμυντική λειτουργία έμεινε στο ματς ως το τελευταίο δεκάλεπτο! Εκεί ο Καζαϊσβίλι πέτυχε δεύτερο γκολ (84′) και το 3-0 έγραψε ο Κανκάβα στις καθυστερήσεις του ματς με την Ανδόρα λίγο νωρίτερα να έχει μείνει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Βιέιρα!

ΓΕΩΡΓΙΑ : Λόρια, Κακαμπάτζε, Κβερκβέλια, Κασία, Ναβαλόβσκι, Κανκάβα, Κβεκβεσκίρι, Τσακβετάτζε (Τσαντουρισβίλι), Κιτεϊσβίλι (Ανανίτζε), Καζαϊσβίλι, Κατσαράβα (Γκβίλια)

ΑΝΔΟΡΑ : Γκόμες, Τ. Ρούμπιο (Γ. Ρούμπιο), Γιοβέρα (Γκαρθία), Λίμα, Σκέλενς, Ρέμπες (Πουζόλ), Βάλες, Ροντρίγκεζ, Τσέρβος, Βιέιρα, Αλέχο

Ο νικητής του αγώνα στην Ρίγα, ανάμεσα σε Λετονία και Καζακστάν θα συνέχιζε να κυνηγά την Γεωργία για την πρώτη θέση του ομίλου. Τελικά δε νίκησε κανείς! Οι Καζάκοι προηγήθηκαν με τον Ζαϊνούντινοφ (16′) αλλά δέχτηκαν γκολ για ενδέκατο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με το γκολ των Λετονών να το σημειώνει ο Καρασαούκς (40′). Το αποτέλεσμα δεν βοηθάει καμία ομάδα.

ΛΕΤΟΝΙΑ : Βάνινς, Σαβάινεκς, Ντούμπρα, Γιαγκοντίνσκις, Μακσιμένκο, Ισάγεβς (Φέρτοβς), Ρούγκινς (Τσιγκάνικς), Λουκιάνοβς, Καρασάουκς (Γκουτκόβσκις), Ράκελς, Σάμπαλα 

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ : Έριτς, Σόμκο, Μάλι, Μπεϊσεμπέκοφ, Πόστνικοφ, Κουάτ, Ισλαμκάν (Φέντιν), Ζούκοφ, Σέτκιν, Μουρταζάγεφ (Τούρισμπεκ), Ζαϊνούντινφοφ (Σεϊντακμέτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.