Καμπερίδης: “Μας πλήγωσαν τρίποντα, ριμπάουντ”

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου εξήγησε ποια στοιχεία του αγώνα οδήγησαν στην ήττα του Άρη (13/10) από τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο

Ο Σάββας Καμπερίδης ήταν αυτός που εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο του Άρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποψινό (13/10) αγώνα των “κίτρινων” με τον Παναθηναϊκό. Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων, καθώς ο πρώτος προπονητής της ομάδας είχε αποβληθεί στη διάρκεια του αγώνα. Όσον αφορά στα λεγόμενά του, απέδωσε τα αίτια της ήττας του Άρη στα λάθη της ομάδας του.
Αρχικά δήλωσε: “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες (σ.σ. η αναφορά στην ένταση στη διάρκεια του αγώνα) να μπορέσουν να αποδώσουν. Φάνηκε ότι μας επηρεάσε κάποια στιγμή ό,τι έγινε, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση. Έτσι, επιστρέψαμε”.
Και συνέχισε: “Αυτό που μας πλήγωσε στο πρώτο ημίχρονο ήταν η αργή αντίδρασή μας στα σουτ του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, αλλά συνολικά μας έκαναν ζημιά τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού”.
Όταν ρωτήθηκε πώς έζησε ο ίδιος τον αγώνα μετά την αποβολή των Αγγέλου – Πασκουάλ, απάντησε: “Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση από εκείνο το σημείο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο physical, αλλά για μας αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.