Σαββίδης περί αφαίρεσης βαθμών

Ποια θέση πήρε ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το "καυτό" θέμα, από το οποίο οι "ασπρόμαυροι" έχουν πολύ πικρή πείρα

Πολύς ο λόγος που γίνεται τις τελευταίες δύο ημέρες για το καυτό θέμα της αφαίρεσης βαθμών, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ. Είναι ένα ζήτημα, από το οποίο ο ΠΑΟΚ έχει πικρή πείρα τόσο στο πρόσφατο, όσο και στο πιο μακρινό παρελθόν, γι’ αυτό και ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση με δημόσια τοποθέτησή του το βράδυ του Σαββάτου (13/10).
Στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πόσταρε το εξής μήνυμα: “Οι βαθμοί πρέπει να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Εκτός γηπέδου και στα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζονται μόνο μέτρα κατά της βίας, χωρίς την παραμικρή ανοχή”.
Η θέση του συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, είναι σαφής, ότι το μέτρο της αφαίρεσης βαθμών δεν πρέπει να ισχύει. Στη συνέχεια του μηνύματος, υπάρχει μια μίνι βαθμολογία, η οποία αφορά στους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από διάφορες ομάδες την τελευταία τριετία. Σε αυτή την ιδιότυπη βαθμολογία, όπως μπορείτε να δείτε στο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και με… διαφορά, έχοντας χάσει 17 πόντους. Δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός με 14, τρίτη η ΑΕΚ με 6 και τέταρτος ο Ολυμπιακός με 3. Έχουν κάθε λόγο, λοιπόν, οι “ασπρόμαυροι” να μην νιώθουν καθόλου άνετα με το συγκεκριμένο ζήτημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.