Ρομέρο: «Μας λείπει ο Μέσι» (video)

Ο Σέρχιο Ρομέρο υπογράμμισε πως ο Λιονέλ Μέσι λείπει από την εθνική Αργεντινής και πως θα πρέπει να επιστρέψει στο έμψυχο δυναμικό της το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Σέρχιο Ρομέρο υπογράμμισε πως ο Λιονέλ Μέσι λείπει από την εθνική Αργεντινής και πως θα πρέπει να επιστρέψει στο έμψυχο δυναμικό της το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βραζιλία, όπου υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Ρομέρο υπογράμμισε για τον Μέσι: «Όλοι ξέρουμε πως η εθνική ομάδα είναι καλύτερη όταν είναι και ο Μέσι παρών. Τον περιμένουμε να γυρίσει πίσω και μας λείπει πολύ. Μακάρι να καθαρίσει το κεφάλι του από τις σκέψεις και τα προβλήματα που προκύπτουν όταν παίζει με την εθνική ομάδα και να τον έχουμε πάλι μαζί μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ματς με τη Βραζιλία: «Κόντρα στη Βραζιλία ξέρουμε ότι πρέπει να νικήσουμε για την αυτοπεποίθηση και τους εαυτούς μας, για ν’ αποδείξουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή νεανική ομάδα».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.