Επιστροφή με… επιστροφές

Οι "ασπρόμαυροι" μπαίνουν από αύριο (15/10) και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη, αναμένοντας τους τραυματίες να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και τους διεθνείς να γυρίσουν στη βάση

Η αυριανή (15/10) μέρα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ -ουσιαστικά- την έναρξη της προετοιμασίας για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη (21/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” χαίρονται σήμερα το ρεπό που τους έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου, όμως, η επιστροφή τους το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητήριο της Νέας Μεσημβρίας θα γίνει με… τσίτα το γκάζι.
Ο προπονητής του “Δικέφαλου” περιμένει την ερχόμενη εβδομάδα και πολλές επιστροφές παικτών στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τόσο αυτών που κλήθηκαν σε Εθνικά συγκροτήματα, όσο και αυτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και σιγά σιγά τα ξεπερνούν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Καρέλης, Πρίγιοβιτς, Τόσκα, Ουάρντα, Λημνιός και Σιαμπάνης. Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι Χατσερίντι, Ελ Καντουρί, Βαρέλα και Μουρίτσιο.
Σχετικά με τους διεθνείς, οι επιστροφές αναμένονται από αύριο, με τους Πρίγιοβιτς και Τόσκα να κάνουν την αρχή (μάλιστα, η Σερβία παίζει σήμερα με τη Ρουμανία). Σταδιακά, αναμένονται και οι υπόλοιποι. Όσο για τους τραυματίες, οι Χατσερίντι και Ελ Καντουρί εκτός απροόπτου αναμένεται από αύριο να ανεβάσουν κι άλλο τους ρυθμούς τους, καθώς είναι πολύ καλύτερα, ενώ ο Βαρέλα, αν όλα πάνε καλά, έως την Τετάρτη (17/10) θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Μαουρίτσιο αργεί να γυρίσει στην αγωνιστική δράση.
Να σημειώσουμε ότι με την επανέναρξη των υποχρεώσεων για τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί ένα σφιχτό πρόγραμμα επτά αγώνων, που είναι για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Οι “ασπρόμαυροι” θα πάνε έως την επόμενη διακοπή, που είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, χωρίς ανάσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.