Μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν σε ρυθμούς ντέρμπι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπαίνουν σε ρυθμούς ντέρμπι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ απουσιάζουν οι Πέλκας, Καρέλης, Πασχαλάκης, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Τόσκα. Ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την αναμέτρηση με τη Βίντι για το Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως το ντέρμπι με τον Άρη είναι κομβικό για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση που καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχουν βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, μόνο με νίκες και θα έχουν βάλει πλώρη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.