Περιμένει επιστροφές ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει τις προσεχείς ημέρες να αυξηθούν οι επιλογές του για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, καθώς αναμένονται επιστροφές τραυματιών σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει τις προσεχείς ημέρες να αυξηθούν οι επιλογές του για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, καθώς αναμένονται επιστροφές τραυματιών σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Άλεφ, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να τεθεί και ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος αναμένεται να μπει τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 

Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αγωνία και για την κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, οι Πόνσε και Αλμπάνης αναμένεται να ανεβάσουν στροφές και να κάνουν αγώνα δρόμου για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.