Πληρώνει άμεσα την ρήτρα μεταπώλησης!

Με την απόδοση του, έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε μία πολύτιμη μονάδα για την Γιουβέντους

Με την απόδοση του, έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε μία πολύτιμη μονάδα για την Γιουβέντους. Θεωρείται το ανερχόμενο ταλέντο της «Γηραιάς  Κυρίας» και η σημερινή Corriere di Torino έχει εκτενές ρεπορτάζ για τον Ουρουγουανό μέσο, Ροντρίγκο Μπετανκούρ.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, είχε οψιόν απόκτησης του, ύψους 9,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της συμφωνίας για την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στην Μπόκα Τζούνιορς το 2015. Έτσι κι έγινε, με τον παίκτη να έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022. Η συμφωνία των δύο ομάδων, όπως έχουν γνωστοποιήσει οι «μπιανκονέρι», προβλέπει ότι η Μπόκα έχει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να εξαγοράσει άμεσα την ρήτρα μεταπώλησης και να έχει αποκλειστικά τα δικαιώματα του παίκτη, εξασφαλίζοντας μία μεγάλη πώληση στο μέλλον.

Στα 21 του χρόνια θεωρείται η επιτομή του «box to box» παίκτη, αλλά με ικανότητα να παίζει και ως αμυντικός μέσος ή πίσω από τους καθαρόαιμους επιθετικούς. Έχει μεγάλη προσωπικότητα και τεχνική, που του επιτρέπουν να «καθορίζει» το ρυθμό του παιχνιδιού της ομάδας του, να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του και να απειλεί κατά περίσταση και ο ίδιος την αντίπαλη περιοχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.