Η Jamie Lee Curtis καυχιέται για τα ρεκόρ του “Halloween”

Και καλά κάνει.To "Halloween" έκανε ένα πολύ καλό άνοιγμα για τον Οκτώβριο, αλλά η πρωταγωνίστρια...

Και καλά κάνει.

To “Halloween” έκανε ένα πολύ καλό άνοιγμα για τον Οκτώβριο, αλλά η πρωταγωνίστρια, Jamie Lee Curtis, θέλει οι fans να δουν πέρα από τα έσοδα των $77,5 εκ. που έχει αποφέρει η ταινία μέχρι στιγμής. Οι προβλέψεις ήθελαν το “Halloween” να αποφέρει $45 με $55 εκ. στην πρεμιέρα του, κάτι που ξεπέρασε.

“Εντάξει. Θα καυχηθώ λίγο”, έγραψε η Curtis στον λογαριασμό της στο Twitter, και έκανε μια λίστα με τις κατακτήσεις της ταινίας. “Μεγαλύτερο άνοιγμα με γυναίκα πρωταγωνίστρια. Μεγαλύτερο άνοιγμα με γυναίκα πρωταγωνίστρια άνω των 55. Δεύτερο καλύτερο άνοιγμα για τον Οκτώβρη. Μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία ‘Halloween’ που έγινε ποτέ”.

Στην ταινία, η Curtis ξαναγίνεται η Laurie Strode (πρώτη φορά ενσάρκωσε τον ρόλο στην ταινία του 1978) και τα ξαναβάζει με τον Michael Meyers. Αυτή η ταινία κατέρριψε την προηγούμενη του franchise, του σκηνοθέτη Rob Zombie (2007), η οποία είχε κέρδη μόλις $26 εκ.

Σκηνοθέτης είναι ο David Gordon Green (“Stronger”, “Pineapple Express”). Στο σενάριο θα βρούμε τόσο τον Green όσο και τον Danny McBride, ενώ ο John Carpenter, ο σκηνοθέτης της ταινίας του 1978, θα επιστρέψει όχι μόνο για την εκτέλεση παραγωγής, αλλά και για το soundtrack της ταινίας.

Ο Jason Blum (“Get Out”, “Split”, “The Purge”, “Paranormal Activity”) είναι ο παραγωγός. Πρωταγωνιστούν οι Will Patton, Virginia “Ginny” Gardener, Dylan Arnold, Drew Scheid, Miles Robbins και Jamie Lee Curtis.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer που αποκαλύπτει, έστω και λίγο, το πραγματικό πρόσωπο του Michael Myers. Το “Halloween” αναμένεται στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.