Ο νέος Bane εμφανίστηκε στους δρόμους της “Gotham”

Κάποιος να κρύψει τον Bruce Wayne.Μέσα από το πιο πρόσφατο trailer ακούσαμε και είδαμε γνωστούς...

Κάποιος να κρύψει τον Bruce Wayne.

Μέσα από το πιο πρόσφατο trailer ακούσαμε και είδαμε γνωστούς villain από τον κόσμο που προστατεύει ο Batman στη νέα σεζόν του “Gotham” . Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε και έναν από τους γνωστότερους του αντιπάλους, με νέα εμφάνιση για τη σειρά του Fox.

Το comicbook μεταφέρει την είδηση, όπως κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ολοκληρωμένη εμφάνιση του Shane West με το κοστούμι του βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας για τους φαν, μέσω του Twitter και του προσωπικού λογαριασμού του Tze Chun, παραγωγού και συν-σεναριογράφου του “Gotham”. Με τη λεζάντα, “Πρώτη ματιά στον δικό μας Bane” να συνοδεύει την κοινοποίηση, είδαμε τον West με κατάμαυρη στολή και τη χαρακτηριστική μάσκα του χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Μέσω Twitter.

Τον West είδαμε, πιο πρόσφατα, σε τηλεοπτική σειρά με τον ρόλο του John Alden στο “Salem”. Σε ιστορία βασισμένη σε κόμικ μπορεί να μην τον έχουμε ξαναδεί, έχει όμως μία μικρή εμπειρία στο είδος της δράσης, εγκλήματος και μυστηρίου με την ταινία “Echelon Conspiracy” και την πιο πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του “Nikita”.

Στο σενάριο της πέμπτης σεζόν του “Gotham”, που έρχεται με μόλις δέκα επεισόδια, θα έχει μία σημαντική θέση. Από το πιο πρόσφατο teaser που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του NYCC, είδαμε μία κατεστραμμένη Gotham από τον βομβαρδισμό του Jeremiah και μία υπόθεση που προμηνύει σκοτεινές εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Bane, ο χαρακτήρας του έχει μία πολύ χαρακτηριστική κίνηση στο arc Kinghtfall των κόμικ, όπου μονομαχεί και καταφέρνει να σπάσει την σπονδυλική στήλη του Batman.

Στο τηλεοπτικό “Gotham”, ωστόσο, η ιστορία θα πάρει διαφορετική τροπή και ο Bane θα αποτελεί πλέον κίνδυνο για τον Alfred Pennyworth, ο οποίος θα υποστεί και την καταστροφική του δύναμη.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα είναι και ο τελευταίος, και θα επικεντρωθεί περισσότερο στην μεταμόρφωση του Bruce Wayne στον Σκοτεινό Ιππότη. Θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019, με τις θεωρίες να θέλουν την 15η Μαρτίου να είναι η μεγάλη μέρα, χωρίς να αποτελεί επιβεβαιωμένα οριστική ημερομηνία.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.