H Bethesda ξέρει ότι η Beta του Fallout 76 θα έχει προβλήματα και θέλει βοήθεια

Εσείς θα είστε οι ειδικοί.H Bethesda Game Studios ξέρει ότι η επερχόμενη beta του Fallout 76 θα...

Εσείς θα είστε οι ειδικοί.

H Bethesda Game Studios ξέρει ότι η επερχόμενη beta του Fallout 76 θα έχει bugs και θέλει τους παίκτες να βοηθήσουν με συμβουλές και σχόλια.

Σε ένα σημείωμα προς τους φανς, η Bethesda ήταν ειλικρινής για το γεγονός ότι το Fallout 76 ήταν μια νέα προσπάθεια για την εταιρεία, αποτελώντας ένα “Fallout-Online-Survival-Game” με λειτουργίες που η Bethesda δεν είχε χρησιμοποιήσει για την υλοποίησή των προηγούμενων “open world” παιχνιδιών της. Με τη Fallout 76 beta που ξεκινάει αύριο στο Xbox One, το ταξίδι του παιχνιδιού από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση έχει ακόμα κάποια εμπόδια για να περάσει.

“Όλοι γνωρίζουμε πως με την κλίμακα των παιχνιδιών μας και τα συστήματα που σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε εμφανίζονται πάντα απρόβλεπτα σφάλματα και προβλήματα. Δεδομένου του τι κάνουμε με το 76, γνωρίζουμε ότι παρουσιάζουμε σε όλους τα νέα εντυπωσιακά θέματα, που κανείς μας δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά. Ορισμένα τα γνωρίζουμε, όπως τομείς στους οποίους η απόδοση πρέπει να βελτιωθεί με πολλούς παίκτες. Άλλα, σίγουρα όχι. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας να τα βρείτε και να δώσετε συμβουλές για το τι είναι σημαντικό να διορθώσουμε. Θα τα εξετάσουμε όλα αυτά, τώρα αλλά και μετά την κυκλοφορία.”

To “note to our fans” της Bethesda.

Η B.E.T.A. (Break-it Early Test Application) ξεκινά αύριο, 24 Οκτωβρίου στο Xbox One και στις 30 σε PS4 και PC. Η Bethesda αποκάλυψε πρόσφατα τον χρόνο του πρώτου γύρου από beta tests, για όσους έκαναν pre-order το παιχνίδι, που είναι τώρα διαθέσιμο για pre-load στο Xbox One.

Για περισσότερα στο Fallout 76, δείτε τα πέντε factions του παιχνιδιού.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.