Επιστροφή Φορτούνη, εκτός Μεριά, Τσιμίκας

Θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ντουντελάνζ, στο Λουξεμβούργο (25/10), στο πλαίσιο του Europa League, έχει ο Έλληνας μέσος, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο Κώστας Φορτούνης φωνάζει και πάλι παρών στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας στον προηγούμενο αγώνα με τον ΟΦΗ, για το ελληνικό πρωτάθλημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και ενισχύει τους “ερυθρόλευκους” εν όψει του αγώνα που έχουν μπροστά τους στο Λουξεμβούργο (25/10), κόντρα στη Ντουντελάνζ, στο πλαίσιο του Europa League.
Μετά την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για την ερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Από την αποστολή απουσιάζουν οι Γιασίν Μεριά και ο Κώστας Τσιμίκας. Βεβαίως, εκτός είναι και ο Αχμέτ Χασάν, αφού ο Αιγύπτιος φορ είναι τραυματίας. Αντιθέτως, μέσα είναι ο Βούκοβιτς, ο οποίος ήταν εκτός για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι οι: Γιαννιώτης, Σα, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Ναχουέλ, Τουρέ, Ποντένσε και Γκερέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.