Αποκαλύφθηκε η κονσόλα Intellivision Amico με αποκλειστικά παιχνίδια

Αλλά θα περιμένουμε καιρό.Η Intellivision Entertainment ανακοίνωσε το Intellivision Amico, μια...

Αλλά θα περιμένουμε καιρό.

Η Intellivision Entertainment ανακοίνωσε το Intellivision Amico, μια κονσόλα για την οικογένεια, που θα έρθει το 2020 με αρκετές αποκλειστικότητες.

To Intellivision Amico θα κοστίζει περίπου $150 – $180 και θα κυκλοφορήσει σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη στις 10 Οκτωβρίου 2020. Όλα τα παιχνίδια είναι E (Everyone) rated ή Ε10+, κάτι που σημαίνει ότι επικεντρώνεται περισσότερο σε παιδάκια και τις οικογένειές τους.

Όλοι του οι τίτλοι θα κοστίζουν $3 – $8, χωρίς ακριβά DLC ή in-game αγορές. Θα έρθει βέβαια με κάποια κλασικά αγαπημένα και πάνω από 20 ακόμα παιχνίδια, που θα είναι διαθέσιμα μέσω του Intellivision Online Store. Θα υπάρχουν επίσης και παρόμοιοι Atari και Imagic κλασικοί τίτλοι.

Αυτά που θα δούμε διαθέσιμα στην κονσόλα θα έχουν ανανεωμένα γραφικά, μοντέρνο ήχο, πρόσθετα επίπεδα, multi-player modes (local και online), tournament modes και άλλα. Θα περιλαμβάνονται έτσι, μεταξύ άλλων, τα Astrosmash, Shark! Shark!, Baseball, Night Stalker, Skiing, Math Fun, Pong, Asteroids, Centipede, Tempest, Adventure, Missile Command, Swords & Serpents, Miner 2049er, Super Burgertime, ToeJam & Earl και πολλά άλλα.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του δεν έχουν αποκαλυφθεί, παρόλο που λέγεται ότι περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων και γραφικών 21ου αιώνα αιώνα, σύνδεση WiFi και ethernet, HDMI, πολλαπλές θύρες USB και ένα “system expansion” interface.

Η online λειτουργία του συστήματος περιλαμβάνει Intellivision Online Store, multiplayer, σύστημα leaderboard και σύστημα trophy/achievement reward. Τα δύο bluetooth χειριστήρια εμπνεύστηκαν από τα πρώτα controllers της Intellivision, αν και το καθένα διαθέτει έγχρωμες οθόνες αφής, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο, force feedback, ηχείο και μικρόφωνο και πολλά άλλα.

“Δημιουργούμε μια κονσόλα που θέλουν να αγοράσουν οι γονείς, όχι μια που τους ζητήθηκε να αγοράσουν”, δήλωσε ο πρόεδρος της Intellivision, Tommy Tallarico. “Τα περισσότερα παιχνίδια για τις κονσόλες που γίνονται αυτές τις μέρες, δημιουργούνται με μόνο το hardcore gamer στο μυαλό. Βλέπουμε έναν κόσμο όπου όλοι ενδιαφέρονται να παίζουν στο σπίτι και με φίλους “.

Εσείς θα τη δοκιμάσετε;

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.