Γκος: “Δεν λειτουργήσαμε στο τέλος”

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο της αποψινής (23/10) αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν

Ο Φιλ Γκος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αποψινού (23/10) αγώνα με την Χάποελ Χολόν.
Ο Αμερικανός γκαρντ του “Δικέφαλου” στάθηκε στην κακή λειτουργία της ομάδας στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το παλαιότερο πέρασμά του από το Ισραήλ.
“Πιστεύω ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν λειτουργήσαμε με τον τρόπο που μπορούσαμε, χάσαμε σημαντικές βολές και κάποια σουτ. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη μακριά από την έδρα μας. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αρχίσουμε να νικάμε στο μέλλον”, δήλωσε αρχικά.
Όσο για την επιστροφή του στο Ισραήλ, από όπου είχε περάσει ως παίκτης, είπε: “Έπαιξα εδώ πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είναι ωραίο να επιστρέφω σε μέρη που έχω παίξει και να αποδεικνύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Έμεινα εδώ μόλις πέντε μήνες και μετά πήγα στην Πολωνία. Δυστυχώς, χάσαμε… Θα ήταν πολύ πιο ωραίο για μένα να είχαμε φύγει με τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.