Ματιές από Ολλανδία και Βέλγιο σε παίκτες της Ντουντελάνζ

Δύο παίκτες της Ντουντελάνζ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από Ολλανδία και Βέλγιο, που θα παρακολουθήσουν τους στόχους τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δύο παίκτες της Ντουντελάνζ έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από Ολλανδία και Βέλγιο, που θα παρακολουθήσουν τους στόχους τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, κατάσκοπος της Φίτεσε θα παρακολουθήσει τον επιθετικό της ομάδας του Ντίνο Τοπμέλερ, Νταβίντ Τουρπέλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος με τέσσερα γκολ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ σκόραρε υπό το βλέμμα ανθρώπου της ομάδας του Άρνεμ για την Εθνική Λουξεμβούργου κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Η Φίτεσε θέλει έναν επιθετικό για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τιμ Μάταβζ και ο 2χρονος είναι στόχος για τον Ιανουάριο, αν και ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να μεταπηδήσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο έτερος παίκτης που θα βρεθεί στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας είναι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Ντανιέλ Σινάνι, τον οποίο παρακολουθεί η βελγική Σταντάρ Λιέγης. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην ευρωπαϊκή πορεία της Ντουντελάνζ, ενώ έχει σκοράρει και τρεις φορές με το Λουξεμβούργο στο Nations League. Αντίθετα με τον Τουρπέλ, ο Σινάνι επιθυμεί να κερδίσει επαγγελματικό συμβόλαιο και η Σταντάρ μπορεί να του το προσφέρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.