Το έσωσε στο φινάλε η PSV

Ο πρώτος βαθμός για Αϊντχόφεν και Τότεναμ είναι γεγονός στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 τους Άγγλους, λίγο πριν το φινάλε.

Ο πρώτος βαθμός για Αϊντχόφεν και Τότεναμ είναι γεγονός στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 τους Άγγλους, λίγο πριν το φινάλε. 

Το σκορ άνοιξε με πολύ τυχερό τρόπο ο Λοσάνο, αφού το σουτ του κόντραρε στο 30′ και “κρέμασε” τον Γιορίς, κι ενώ ο Κέιν είχε σημαδέψει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι των Ολλανδών στο 17′.

Οι Λονδρέζοι βγήκαν μπροστά, ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο με τον Λούκας (39′), επίσης με κόντρα, ενώ στο 55ο λεπτό ο Κέιν έγραψε το 1-2 με το κεφάλι.

Οι αρθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, όταν στο 79′ ο Γιορίς αποβλήθηκε λόγω αντικανονικού μαρκαρίσματος στον Λοσάνο, βλέποντας από τα αποδύτηρια του “Φίλιπς Στάντιον” τον Ντε Γιόνγκ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 87′, μετά από φάση διαρκείας στην αγγλική περιοχή.

Αμφότερες οι ομάδες, πήραν τον πρώτο τους βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, με Μπαρτσελόνα και Ίντερ να οδηγούν την κούρσα με 6 πόντους έκαστη και ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους!).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.