Πασκουάλ: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Σάρας» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ εγκωμίασε στην κάμερα του Novasports τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και προειδοποίησε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ζάλγκιρις.

Ο Τσάβι Πασκουάλ εγκωμίασε στην κάμερα του Novasports τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και προειδοποίησε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων» στους Δημήτρη Καρύδα και Χρήστο Καούρη:

Για την Ζάλγκιρις: «Κράτησε την ποιότητά της με κάποιους διαφορετικούς παίκτες και βρίσκει τον τρόπο να κάνει το παιχνίδι της. Μετά την περσινή σεζόν κάποιοι παίκτες της ανέβηκαν επίπεδο και έγιναν καλύτεροι, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη βραδιά, ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σκληρά γιατί ξέρουμε ότι η Ζάλγκιρις βγάζει πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Θα είναι δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ελέγξουμε και κάποια άλλα πράγματα τακτικά στα οποία δουλεύουμε, αλλά η προτεραιότητα είναι να βρούμε τουλάχιστον την ίδια ενέργεια με αυτή που θα βγάλει η Ζάλγκιρις».

Για τον Γιασικεβίτσιους:
«Είναι μία πραγματικότητα πλέον, δεν είναι πια ένας νέος τεχνικός, αλλά από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Πέρσι έκανε μία φανταστική σεζόν. Όταν βλέπεις την Ζάλγκιρις, βλέπεις μία ομάδα που έχει το DNA του και όταν ένας τεχνικός βάζει το DNA του στην ομάδα, σημαίνει ότι είναι μεγάλος».

Για το ποσοστό στο τρίποντο:
«Στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να συμβούν πολλά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε γι’ αυτό. Με την Γκραν Κανάρια ήμασταν πιο επιθετικοί, δεν σουτάραμε πολύ από το τρίποντο λόγω της άμυνας του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις έστω και με έναν πόντο και δεν έχει σημασία αν θα είναι με τρίποντα ή με δίποντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.