“Le Classique”: Το πήρε η ΠΣΖ (video)

Η ΠΣΖ πέτυχε το έντεκα στα έντεκα επικρατώντας με σκορ 2-0 της Μαρσέιγ στο ματς που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική στο Σαμπιονά.

Αιφνιδίασαν οι επιλογές των δύο τεχνικών πριν από την έναρξη του αγώνα, με το Ρούντι Γκαρσιά να αφήνει εκτός και τον Μήτρογλου και το Ζερμέν, εφαρμόζοντας 4-3-3 με τον Παγέτ στην κορυφή. Ο Τούχελ από την πλευρά του εξέπληξε ακόμη περισσότερο, εμφανίζοντας την ΠΣΖ σε σχηματισμό 3-5-2 με τον καβάνι να είναι εκτός αποστολής και τον Εμπαπέ στον πάγκο. 

Το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό καθώς η Μαρσέιγ εμφανίστηκε προσεκτική και η Παρί δεν κινούταν καλά με αυτό το “ρούχο”. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μοναδική σπουδαία στιγμή να προκύψει στις καθυστερήσεις όταν ο ντι Μαρία σούταρε εντός περιοχής και ο Στρόουτμαν έδιωξε πάνω στη γραμμή. 

Ο ντι Μαρία έβγαλε και την πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό, αλλά το υπέροχο σουτ του Αργεντινού εξουδετέρωσε ο Ματαντά. Ο Νεϊμάρ με μαγική ντρίμπλα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του απείλησε εκ νέου στο 56ο λεπτό, ενώ ο Παγέτ με εκτέλεση φάουλ ένα λεπτό αργότερα οδήγησε τον Αρεολά σε σπουδαία απόκρουση. 

Στο 62ο ο Τούχελ έριξε στο ματς τον Εμπαπέ και εκείνος χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να τρέξει στο χώρο αφήνοντας πίσω του τον Καμαρά πριν πλασάρει το Ματαντά κι ανοίξει το σκορ. 
Ο Ματαντά ανταποκρίθηκε στην επόμενη ευκαιρία των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστή τον Μενιέ, αλλά η ομάδα του Γκαρσιά, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό, δε μπόρεσε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. 

Το τελικό 2-0 σφράγισε στις καθυστερήσεις ο Μενιέ, επιβεβαιώνοντας ότι η ΠΣΖ στη Γαλλία ακόμη κι όταν δεν θέλγει με την απόδοση της φτάνει στη νίκη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.