Έβαλε δύσκολα στην Κάλιαρι η βελτιωμένη Κιέβο (video)

Χρειάστηκε να ...ιδρώσει και να αγχωθεί στο φινάλε η Κάλιαρι για να κερδίσει τελικά με 2-1 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα.

Χρειάστηκε να …ιδρώσει και να αγχωθεί στο φινάλε η Κάλιαρι για να κερδίσει τελικά με 2-1 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα. 

Οι “Ροσομπλού” έκαναν δυναμική εκκίνηση στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Παβολέτι, όμως στη συνέχεια η ομάδα της Βερόνα …ξύπνησε από το λήθαργο και μπήκε – έστω και αργοπορημένα – στο παιχνίδι. 

Η Κάλιαρι βρήκε και πάλι δίχτυα με ένα πρώην “Τζιαλομπλού, τον Λούκας Κάστρο στο 59′. Ο Αργεντινός με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Κάλιαρι (δεν πανηγύρισε το γκολ) και σε εκείνο το σημείο, όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει το “τρίποντο”. 

Όμως οι “Ιπτάμενοι Γάιδαροι” συνέχισαν την προσπάθεια τους, μείωσαν σε 2-1 με τον Μάριους Στεπίνσκι στο 79ο λεπτό και …άγχωσαν τους Νησιώτες, οι οποίοι κατάφεραν στο τέλος να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν τους 13 βαθμούς στη Serie A. 

Στο δεύτερο παιχνίδι του Τζανπιέρο Βεντούρα στον πάγκο της Κιέβο, η ομάδα της Βερόνα εμφάνισε αισθητή βελτίωση, ωστόσο παρέμεινε στον “πάτο” του βαθμολογικού πίνακα με -1. 

Κάλιαρι: Κράνιο, Σρνα, Πισατσάνε, Τσεπιτέλι, Παντοΐν, Ιονίτα, Μπράνταριτς (76′ Τσιγκαρίνι), Μπαρέλα (85′ Ντεσένα), Κάστρο, Πέδρο, Παβολέτι (Τσέρι)

Κιέβο Βερόνα: Σορεντίνο, Σέζαρ, Ροσετίνι, Μπάνι, Γιαροζίνσκι (81′ Κιγίν), Τζακερίνι, Ραντοβάνοβιτς (87′ Πελισιέ), Ριγκόνι, Ντεπάολι, Στεπίνσκι, Μετζορίνι (64′ Μπίρσα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.