Τρία στα τρία από τον πάγκο

Το ματς με τον Απόλλωνα ήταν το τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα, όπου οι «Πειραιώτες» πήραν στο τέλος τη νίκη με τον λυτρωτή να έρχεται από τον πάγκο.

Αυτή τη φορά ήταν ο Δημήτρης Μάνος που ήρθε από τον πάγκο στο 75′ στη θέση του Μπουχαλάκη και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90’ στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ήταν το τρίτο ματς πρωταθλήματος όπου οι «Πειραιώτες» πήραν στο τέλος τη νίκη με τον λυτρωτή να έρχεται από τον πάγκο.

Η αρχή έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου, στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 18’, ενώ ο Τόνσο ισοφάρισε στο 67’ για την ομάδα της Αρκαδίας. Στο 84’ ο Νάτχο αντικατέστησε τον σκόρερ του γκολ των «ερυθρόλευκων» και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έλυσε το γόρδιο δεσμό, διαμορφώνοντας με δικό του τέρμα το 2-1.

Το επόμενο θρίλερ ανέβηκε στο παλκοσένικο της Νέας Σμύρνης. Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Σεπτεμβρίου και ο Πανιώνιος με τον Ολυμπιακό είχαν κολλήσει στο 0-0. Στο 73’ ο Μαρτίνς κοίταξε τον πάγκο και αποφάσισε να ρίξει στο αγωνιστικό χώρο τον Αχμέντ Χασάν. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αιγύπτιος βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα και οι «ερυθρόλευκοι» έβαλε στο λογαριασμό τους ένα ακόμη τρίποντο γεμάτο άγχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.