Γκουαρντιόλα: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με την Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο και να μη χρειάζονταν να ρισκάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με την Τότεναμ στο δεύτερο ημίχρονο και να μη χρειάζονταν να ρισκάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Ουέμπλεϊ».

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα τόνισε: «Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαθέτει ποδοσφαιριστές, όπως ο Σισοκό, ο Κέιν, ο Ντάιερ και ο Ντεμπελέ, με τρομερά φυσικά προσόντα. Παίξαμε, όμως και σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και τους αφήσαμε να τρέξουν».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Καταφέραμε να διαχειριστούμε αρκετά καλά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο ειδικά στα πρώτα 15 -20 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να τελειώσουμε το ματς, όμως αυτό είναι το πρόβλημά μας. Στις μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions league πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί γιατί αργά ή γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα».

Παράλληλα, ο Γκουαρντιόλα μίλησε και για τον αγωνιστικό χώρο του «Ουέμπλεϊ»: «Κάναμε πολλά λάθη εξαιτίας της κατάστασης του γηπέδου. Είναι μια ερώτηση που πρέπει να γίνει στην Premier League και την Τότεναμ. Ελπίζουμε να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα».

Τέλος, ο τεχνικός των «πολιτών» υπογράμμισε: «Πήραμε τη νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο εδώ και γι’ αυτό κάναμε λάθη, τα οποία δεν έπρεπε να έχουν γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.