Ο Dev Patel του “Slumdog Millionaire” για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε νέα ταινία.Δέκα ακριβώς χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Dev...

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής σε νέα ταινία.

Δέκα ακριβώς χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Dev Patel άφησε πίσω του τη σειρά “Skins” και συστήθηκε στον κινηματογραφικό κόσμο μέσω του οσκαρικού “Slumdog Millionaire”. Τώρα, ο κάποτε γνωστός και ως Jamal ή Anwar κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τα σκηνοθετικά ηνία.

Το Deadline μεταφέρει την είδηση πως ο Patel θα σκηνοθετήσει μία καινούργια ταινία με τίτλο “Monkey Man”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, ενώ επιπλέον συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Paul Angunawela και John Collee (“Happy Feet”, “Hotel Mumbai”).

Και οι υποχρεώσεις του για την ταινία δεν τελειώνουν εκεί, αφού ο Patel αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού, μαζί με τους Basil Iwannyk, Joe Thomas και Samarth Sahni. Οι σκηνές δράσης θα χορογραφηθούν και σχεδιαστούν από το 87Eleven, το στούντιο που βρισκόταν πίσω από τις ταινίες του franchise “John Wick”. Τα γυρίσματα έχουν οριστεί να ξεκινήσουν μέσα στην Άνοιξη του 2019 και, συγκεκριμένα, στο Mumbai. Ο παραγωγός Iwannyk χαρακτήρισε την ερχόμενη ταινία ως “ζωντανή, συγκινητική και πάνω απ’όλα ψυχαγωγική ιστορία”.

Ο Dev Patel στην live-action ταινία “The Last Airbender”.

Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας του στον κινηματογραφικό χώρο της ψυχαγωγίας, ο Patel έχει καταφέρει να κάνει αρκετά επιτυχημένα βήματα. Για την ταινία “Lion” του 2016, ο ηθοποιός κέρδισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, μία για Χρυσή Σφαίρα και, τελικά, ένα βραβείο BAFTA, της κατηγορίας Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου. Το 2009 με την ταινία “Slumdog Millionaire” είχε εξίσου προταθεί για βραβείο BAFTA, της κατηγορίας Α’ Ανδρικού Ρόλου τότε, το οποίο δεν κατάφερε να κατακτήσει εκείνη τη χρονιά.

Η νέα του ταινία με τον τίτλο “Monkey Man” θα τοποθετηθεί, ακόμα μία φορά, στην Ινδία. Η ιστορία θα βαδίσει στα χνάρια του Kid, τον οποίο θα υποδυθεί ο Patel, έναν άντρα που μόλις βγει από τη φυλακή θα πέσει πάνω σε έναν κόσμο βασανισμένο από την εταιρική απληστία και τις διαβρωμένες πνευματικές αξίες.

Ο Dev Patel στο “Lion”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο cast και την ημερομηνία πρεμιέρας αναμένονται να ανακοινωθούν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.