Επιστροφή στις νίκες για τους Ράπτορς

Άμεση ήταν η επιστροφή των Ράπτορς στις νίκες μετά την ήττα από τους Μπακς. Οι... δεινόσαυροι επικράτησαν των Σίξερς με 129-112.

Άμεση ήταν η επιστροφή των Ράπτορς στις νίκες μετά την ήττα από τους Μπακς. Οι… δεινόσαυροι επικράτησαν των Σίξερς με 129-112. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και υποχρεώνοντας τον Σίμονς σε 11 λάθη, πήραν τη νίκη και έφτασαν στο 7-1 με τους Σίξερς να πέφτουν στο 4-4. 

Ο αγώνας ήταν ουσιαστικά μονόλογος για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν τον Εμπίντ για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Στα μέσα του τέταρτου δωδεκαλέπτου, οι Σίξερς μείωσαν τη διαφορά αλλά η άμεση αντίδραση των Ράπτορς δεν άφησε κανέναν περαιτέρω περιθώριο αντίδρασης για τους φιλοξενούμενους, που συμβιβάστηκαν τελικά με τη διαφαινόμενη ήττα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λέοναρντ με 31 πόντους και τον ακολούθησαν οι Βαλαντσιούνας με 23 και Λόουρι με 20. Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 31 και κάποιες στιγμές έδειχνε ασταμάτητος, ενώ οι Κόρβινγκτον με 15 και Ρέντικ με 13 ακολούθησαν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.