«Μάχη» με τον χρόνο

Το .... «βραβείο» του πλέον άτυχου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Ζοζέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος σε μια χρονική στιγμ΄που έδειχνε να βρίσκεται στα καλύτερά του τραυματίστηκε με συνέπεια να μείνει εκτός, με την αρχική εκτίμηση να κάνει λόγο για χρονικό διάστημα – περίπου – ενός μήνα

Το …. «βραβείο» του πλέον άτυχου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Ζοζέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος σε μια χρονική στιγμή που έδειχνε να βρίσκεται στα καλύτερά του τραυματίστηκε με συνέπεια να μείνει εκτός, με την αρχική εκτίμηση να κάνει λόγο για χρονικό διάστημα – περίπου – ενός μήνα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι, όταν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα είχε σκοράρει και μάλιστα δις. Ανάλογος ή και κατά τι περισσότερος ήταν ο χρόνος που είχε εκτιμηθεί και τότε πως θα λείψει, όμως με σημαντική υπερπροσπάθεια του ίδιου, το διάστημα αυτό είχε μειωθεί.
Το ίδιο παλεύει να κάνει και τώρα καθώς πέρα από την προγραμματισμένη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί σύμφωνα με τις υποδείξεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, ο Μαουρίσιο κάνει και μεμονωμένο πρόγραμμα με επιπλέον θεραπεία για να νικήσει – γι’ ακόμη μια φορά – το χρόνο και να επιστρέψει πιο σύντομα. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό ρίσκο στο φόβο υποτροπής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.