Μοράν: “Να φύγουμε νικητές από το ντέρμπι” (video)

Θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Έρικ Μοράν και δηλώνει στα κανάλι Novasports πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Έρικ Μοράν και δηλώνει στα κανάλια Novasports πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Μοράν στους Άγγελο Στυλιάδη και Γιώργο Βασιλείου


Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: 

” Αισθάνομαι καλά, έχω επανέλθει από τον τραυματισμό και έχω πολλή όρεξη. Όταν κάποιος παίκτης αγωνίζεται, τότε αισθάνεται όλο και καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος. Άλλωστε το μόνο που θέλει ένας παίκτης για να είναι χαρούμενος, είναι να αγωνίζεται “. 

Για τους προσωπικούς του στόχους: 

” Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ίδιοι με τους στόχους της ομάδας. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα μου να κερδίζει. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος καθημερινά, ώστε να βοηθώ την ομάδα μου “. 

Για τη θετική εμφάνιση των νεαρών παικτών της ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας: 

” Είναι πολύ όμορφο να παίζεις με παιδιά που έρχονται από την Ακαδημία. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το ντεμπούτο. Είναι όμορφο να παίζουμε με τα νέα παιδιά και για τα νέα παιδιά είναι όμορφο να παίζουν με εμάς “. 

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: 

” Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει κάνει καλή πορεία και αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε το πάθος του κόσμου της αντίπαλης ομάδας. Αυτό που θέλουμε, είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι “. 

Για τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού και όσα έχει ξεχωρίσει από την αντίπαλη ομάδα:
 

“Το σίγουρο είναι πως θα είναι δυνατό παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να κερδίσει η ΑΕΚ. Στα ντέρμπι πολλές φορές κερδίσει αυτός που δεν παίζει την καλύτερη μπάλα. Αυτό που θέλω είναι το τέλος του αγώνα να μας βρει νικητές “. 

Για την προσαρμογή των Πόνσε και Μπογέ: 

” Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα και τη δυσκολία της Πριμέρα. Μπορεί να χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής από το ισπανικό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπω ότι τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και βοηθούν πολύ την ομάδα”. 

Για το αν υπάρχουν διαφορές στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Μανόλο Χιμένεθ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: 

“Ο κύριος Ουζουνίδης έχει περισσότερη ηρεμία ως άνθρωπος. Ο κύριος Χιμένεθ ήταν πιο δραστήριος. Είναι διαφορετικοί προπονητές που έχουν πετύχει πράγματα. Ο Χιμένεθ πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα, ο Ουζουνίδης μας οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία σύγκρισης, γιατί πρόκειται για διαφορετικούς προπονητές”. 

Για το τι θα συμβούλευε έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή που θα ερχόταν να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: 

” Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Διαφορετική χώρα, διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού, διαφορετικό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Αυτό που θα έλεγα σε έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή που θα ερχόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ότι θα πρέπει να πιέσει πολύ τον εαυτό του για να καταφέρει αυτό που επιθυμεί”. 

Για τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή: 

” Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Η διαφορά είναι στους έξι βαθμούς, θέλουμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε να μειωθεί αυτή η απόσταση “. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.