Στον εισαγγελέα με φωτογραφίες ο Κούγιας

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ο Αλέξης Κούγιας θα προσφύγει στον εισαγγελέα, λόγω των απειλών που φέρεται να δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας, εξέδωσε η ΑΕΛ.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ο Αλέξης Κούγιας θα προσφύγει στον εισαγγελέα, λόγω των απειλών που φέρεται να δέχτηκε από οπαδούς της ομάδας, εξέδωσε η ΑΕΛ. 

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο κατά πληροφορίες μας είναι οδηγός ταξί και είναι το άτομο το οποίο κρατούσε το μαχαίρι όταν μέλη του Συνδέσμου Αλκαζάρ εισήλθαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ προσποιούμενα ότι είναι πελάτες του κ. Κούγια τον οποίον θέλουν να συναντήσουν και τον εκβίασαν με απειλή για τη ζωή του και την προσωπική του ακεραιότητα να φύγει από την ΑΕΛ

Οι πληροφορίες μας είναι ότι το μικρό του όνομα είναι Σπύρος και παρακαλούμε οποιονδήποτε γνωρίζει τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητας του και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει την Αστυνομία για να τον εντοπίσει, είτε να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε με την Διεύθυνση Ασφαλείας Λαρίσης που διερευνά την υπόθεση εκβίασης του κ. Κούγια.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Κούγιας θα παραδώσει προσωπικά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαρίσης όλες τις φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας της ηγετικής ομάδας των Αλβανών και Ελλήνων κακοποιών που με ανακοινώσεις, με πορείες αλλά και στο γήπεδο εκβιάζουν τον κ. Κούγια για να φύγει από την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή μία ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, που να αποδοκιμάζει αυτούς τους κακοποιούς, τόσο για τις συμπεριφορές κατά του κ. Κούγια, που δεν ταιριάζουν με την ιστορία της ΑΕΛ και την ΑΕΛική ιδέα, αλλά και τις συμπεριφορές και επιθέσεις των συγκεκριμένων κακοποιών προς τους αληθινούς χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ της Ανατολικής εξέδρας που στο σύνολο τους αποδοκιμάζουν συνεχώς τους συγκεκριμένους κακοποιούς και δέχονται από αυτούς απειλές για τη ζωή τους, απειλές για τη ζωή των παιδιών τους , απειλές του τύπου «θα έρθουμε το βράδυ σπίτι σου και θα δεις τι θα πάθεις».

Η ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας είμαστε σίγουροι ότι η Εισαγγελία Εφετών Λαρίσης και η ΕΛ.ΑΣ Λαρίσης με επικεφαλής τον κ. Τόλια θα προβούν στις δέουσες ενέργειες ώστε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι συγκεκριμένοι κακοποιοί να μην εμφανιστούν στο γήπεδο και να προστατευθούν τόσο ο κ. Κούγιας από τον εκβιασμό εις βάρος του μέσω τηλεόρασης, όσο και οι οπαδοί και οι οικογένειες τους που αντιδρούν στις συμπεριφορές των συγκεκριμένων 30 αλητών που πρωταγωνιστούν ως σήμερα ο εμφανιζόμενος στη φωτογραφία, ο Λευτέρ Μπέτσι, ο Νίκος Ράγιας, ο Ραφαήλ Χαλκιάς, η γυναίκα του υπόδικου Ελβίρ Λάσκο, η γυναίκα του Μπέτσι, αλλά και ορισμένα άλλα άτομα των οποίων τις φωτογραφίες η ΑΕΛ θα δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες και θα ζητήσει από όλους να βοηθήσουν για την αποκάλυψη της ταυτότητας τους.

Η ΑΕΛ έχει στη διάθεση της και ομαδικές φωτογραφίες και ατομικές με εμφανή τα χαρακτηριστικά, αλλά και μαρτυρίες και απλών οπαδών αλλά και αστυνομικών για τις εκβιαστικές συμπεριφορές εις βάρος του κ. Κούγια αλλά και λοιπών μελών του ΔΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.