Δεν διαπραγματεύεται ο Ρεμπεγιέρ...

17/11/2010 • 08:25
Δεν διαπραγματεύεται ο Ρεμπεγιέρ...
  • shares

Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και για τον επόμενο, τουλάχιστον, μήνα. Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις, καθώς το ποσό έχει συμφωνηθεί από το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

Και γιατί να διαπραγματευτεί το ποσό πώλησης του Μιραλάς ο Ρολάντ Ρεμπεγιέρ; Ο Βέλγος βγάζει μάτια με την απόδοση του μέχρι τώρα και όπως φαίνεται, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του συνόλου του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν γνωρίζει πολύ καλά την επιθυμία της ελληνικής ομάδας για να διατηρήσει τον Μιραλάς στο ρόστερ της.

 

Αν μπορούσε ο Ρεμπεγιέρ θα ζητούσε και περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που βρίσκεται στο συμβόλαιο δανεισμού του ποδοσφαιριστή. Το μόνο καλό χαρτί που έχει ο Ολυμπιακός στα χέρια του είναι η επιθυμία του Μιραλάς να παραμείνει στη χώρα μας, ενώ ο Βέλγος δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται πως πρέπει να επιστρέψει στο γαλλικό σύλλογο. 

                                                                                                            

                                                                                                        ...Βασίλης Δούκας

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51