Στο ένατο δημοτικό οι Γλυνιαδάκης και Μπαρτ

Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Στιβ Μπρατ βρέθηκαν στο ένατο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Time out για αγγλικά» των Ρεθύμνου Cretan Kings.

Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Στιβ Μπρατ βρέθηκαν στο ένατο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Time out για αγγλικά» των Ρεθύμνου Cretan Kings.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μία νέα δράση του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» εγκαινιάστηκε χθες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Το «Time Out για Αγγλικά» έκανε πρεμιέρα με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Στιβ Μπαρτ και φυσικά τους μικρούς μαθητές.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της αγγλικής γλώσσας, η νέα μας δράση υποστηρίζει την προσπάθεια εκμάθησης των αγγλικών στη δημόσια εκπαίδευση. Οι μαθητές της Ε’ Τάξης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους στα αγγλικά, πραγματοποιώντας συνέντευξη στους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης οι παίκτες μας υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ δεν μπορούσαν να αρνηθούν την πρόσκληση των παιδιών στο γήπεδο μπάσκετ, μαθαίνοντας τους τα μυστικά του αθλήματος. Άπαντες το διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στον υπέροχο κήπο του σχολείου από τον κ. Νεκτάριο Τσαγλιώτη. Οι επισκέψεις των καλαθοσφαιριστών μας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής σεζόν στα Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κώστα Παπαδομανωλάκη και τη δασκάλα των Αγγλικών Μαρία Καλούδη για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.