Συγκρατημένη αισιοδοξία για Σκόκο

19/11/2010 • 09:10
Συγκρατημένη αισιοδοξία για Σκόκο
  • shares

Πεπεισμένοι πως ο Νάτσο Σκόκο θα απαντήσει τελικά θετικά και θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίζονται οι ιθύνοντες της ομάδας, μετά την συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Το κλίμα στην συνάντηση των δυο πλευρών ήταν αρκετά καλό και η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μέσω νέας βελτιωμένης πρότασης, την πρόθεσή της να διατηρήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στο έμψυχο δυναμικό της.

Η διοίκηση προσφέρει 900 χιλιάδες ευρώ ετήσιες απολαβές στον παίκτη, ενώ αύξησε τα μπόνους κατάκτησης στόχων για τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έδειξε πρόθυμη να αποδεχτεί τον όρο του Σκόκο για την άμεση μεταβολή των οικονομικών δεδομένων στα νέα δεδομένα, από την στιγμή που θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο και όχι μόλις λήξει το ήδη υπάρχον. Επίσης, η πλευρά Σκόκο ζήτησε απο τη διοίκηση να είναι πιο σύντομες οι δόσεις του νέου συμβολαίου, ενώ οι ιθύνοντες της ΑΕΚ διαβεβαίωσαν την πλευρά του παίκτη, πως από εδώ και στο εξής δε θα υπάρξουν παρόμοια προβλήματα με αυτά του παρελθόντος.

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει σύντομα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να μην αναγκαστεί να μπει σε πλειστηριασμό για τη διατήρηση του παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της, αφού ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει και οι δυο "αιώνιοι" αντίπαλοι.

Θωμάς Ναλμπάντης

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/07/2019 • 06:55

Προκλήσεις και δοκιμασίες για φαβορί σε Δουβλίνο, Ζλιν και Νορβηγία

Ανταγωνιστικό ματς περιμένουμε στο Δουβλίνο ανάμεσα στην UCD και την Μποέμιανς. Περισσότερη πλοκή υπόσχεται το ματς σε Τσεχία, όπου η Σλάβια Πράγας δοκιμάζεται στο Ζλιν. Κάτι ανάλογο, δημιουργικά, περιμένουμε και στο ματς της Σταμπάεκ με την Σάρποσμποργκ