Αναπληρώνει τον Μαρινάκη ο Γκαγκάτσης

18/11/2010 • 10:47
Αναπληρώνει τον Μαρινάκη ο Γκαγκάτσης
  • shares

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι ο αυτός που θα καταθέσει για λογαριασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δε θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ο νομικός σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ανέλαβε να μεταφέρει την γραπτή απολογία του.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τονίζουν πως η συγκεκριμένη απολογία έχει τυπικό χαρακτήρα και πως δε θα υπάρξει κάποιο άλλο θέμα στην συνέχεια. Ο Γκαγκάτσης αναμένεται να εξηγήσει στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, τους λόγους για τους οποίους ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρευρέθηκε ο ίδιος (επαγγελματικοί λόγοι).

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κλήθηκε με την κατηγορία της "δυσφήμησης" του αθλήματος, λόγω της επισκέψεώς του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και των όσων δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα, προκαλώντας αντιδράσεις στην πλευρά του "αιωνίου" αντιπάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 24 Αυγούστου, 21:30

Live
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους