Έρχεται crossover μεταξύ των “Suicide Squad” και PUBG

Άγνωστο πότε.Το "PlayerUnknown's Battlegrounds" ενώνει τις δυνάμεις του με την DC για να επιτρέψει...

Άγνωστο πότε.

Το “PlayerUnknown’s Battlegrounds” ενώνει τις δυνάμεις του με την DC για να επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν skins που θα τους κάνουν να μοιάζουν με τους Joker και Harley Quinn του “Suicide Squad”.

Αυτή η ικανότητα θα έρθει στο μέλλον, αλλά μπορείτε να ρίξετε μια μικρή ματιά στους χαρακτήρες παρακάτω. Κατά πως φαίνεται οι Joker και Harley Quinn προσπαθούν να δραπετεύσουν από την Φυλακή Miramar. Άγνωστο παραμένει αν η υπόθεση είναι μόνο η απόδραση από την φυλακή ή η γενική επιβίωσή τους.

Το αν το PUBG θα λάβει τα επιπλέον skins για πάντα ή θα είναι μια περιορισμένη χρονικά επιλογή, όπως η εμφάνιση του Thanos από το “Avengers: Infinity War” στο Fortnite, θα δείξει στην πορεία.

Το PUBG αυτήν την στιγμή έχει βάλει τα γιορτινά του για το Halloween, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν skins νοσοκόμας, κρεοπώλη, διαβολικού κλόουν κ.α.

Το “Suicide Squad” κυκλοφόρησε το 2016 και στους δύο προαναφερθέντες ρόλους εμφανίστηκαν οι Jared Leto και Margot Robbie. Θυμηθείτε εδώ το review μας για την ταινία. Το sequel ετοιμάζεται και σκηνοθέτης θα είναι ο James Gunn, για τον οποίο ο David Ayer, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, είπε καλά λόγια.

Το “PlayerUnknown’s Battlegrounds” απέκτησε πρόσφατα rankings system το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αποκτήσουν βαθμίδα από Bronze σε Grand Master, ενώ όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του και στο PlayStation 4.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.