“Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Λεμεσό”

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της πραγματοποίησε η Μελίνα Εμμανουηλίδου το περασμένο Σάββατο, στη νίκη του ΑΟ Θήρας επί του Άρη με 3-0.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της πραγματοποίησε η Μελίνα Εμμανουηλίδου το περασμένο Σάββατο, στη νίκη του ΑΟ Θήρας επί του Άρη με 3-0. Η διεθνής κεντρική μέτρησε 15 πόντους με σπουδαία ποσοστά (6/10 επιθέσεις, 5 άσσοι, 4 μπλοκ) και οδήγησε το σύλλογο της Σαντορίνης στη δεύτερη συνεχή νίκη, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Παράλληλα, αναδείχθηκε για τέταρτη φορά στην καριέρα της MVP.

«Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος και πιο άνετα στην ομάδα. Οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ μού δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το βραβείο λοιπόν είναι αφιερωμένο στην ομάδα. Δεν ξέρω αν έχω πάρει την ομάδα στις πλάτες μου, σίγουρα το φορτίο είναι μεγάλο, αλλά θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να πάει μπροστά» σχολίασε η 24χρονη κεντρική.

Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έχει αφήσει πίσω τον αγώνα με τον Άρη και σκέφτεται το αυριανό παιχνίδι (7/11), με την ΑΕ Λεμεσού για το Challenge Cup: «Αυτό που σκεφτόμαστε μόνο είναι το παιχνίδι με την Λεμεσό. Πραγματικά κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα και πως θα πάρουμε τη νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρώπη. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.